top of page

Småtrolløypa

En fin troll-opplevelse for de minste der de får møte de små og rampete trollene i Trollheimen. Økten har en varighet på 1 time og 15 minutter.
Vi anbefaler maks 2 barn per trolldetektor. Ekstra trolldetektorer kan bookes i tillegg. 

småtrollløypa

Trollforsk

Heldags løype med én trolldetektor for hele familien. Her har dere mulighet til å oppleve alle trolla i Trollheimen. 

 

Vi anbefaler maks to barn per trolldetektor. 

Lekeplass

På området rundt lavvoen er det lagt til rette for masse aktiviteter for barn, så her kan de  trolig holde leken gående i timesvis! Her finner man blant annet naturbaserte klatre-og lekeapparater, modellbord med store brettspill, sandkasse og leker. Aktivitetsområdet ligger like ved restauranten og de små basene med bålpanner, slik at de voksne har mulighet til å sette seg litt og slappe av over en kopp kaffe eller lignende mens ungene leker seg.

barn som henger etter hendene i huske på lekeplass

Kano

Om noen har lyst til å ta en kanotur så er det også mulig. Vi har 8 kanoer til utleie, og redningsvester til disse. Og føler du for å slenge uti et fiskesnøre også, så har vi fiskestenger og sluker. I Langvatnet er det fin ørret å få!

Forhåndsbestilling av kano kan gjøres gjennom vårt kontaktskjema.

Turmuligheter

 For dere som har lyst til å teste ut det enkle turliv er dette det perfekte mål! Trollheimstunet ligger vakkert til ved Langvatnet i Helgetunmarka, et perfekt utgangspunkt for turer til fots.

 

Her er det mulig å gå både lange og korte turer og oppleve Trollheimens fortryllende natur.

Bad eller fisk

Hvis man føler for det kan man ta seg et bad i Langvatnet. Det er mulig å hoppe fra brygga og å vasse uti der det er grunnere.

 

Ta gjerne med badesko, siden stenene på bunnen kan være litt spisse å tråkke på.

 Vi har også fiskestenger og sluker til de som ønsker å prøve fiskelykken i Langvatnet. Her er det nemlig fin ørret å få!

Grill

Det er laget 8 små bålplasser med benker på uteområdet ved lavvoen. Her kan man lage seg en liten base med familien, slik at man kan føle seg litt alene selv om det er flere familier der.

 

Det er mulig å kjøpe seg en bål-pakke, med alt man trenger til å fyre opp et bål. Vi har også pølse-kasser, om noen har lyst til å grille sine egne pølser på bålet selv.  

grillpølser på bål

Trollheimstunet er ikke bare stedet for små trollforskere, men også et lettreist turmål der det er lagt til rette for familieopplevelser også utenom selve trollforskningen!

AKTIVITETER

bottom of page