top of page

Her er dere selvstendige campere, og dere styrer dere selv, men vi bidrar gledelig med tips til ei fin natt i naturen! Det er mulig å leie hengekøyer av oss for en billig penge, og hvis dere camper i nærheten av Trollheimstunet så står dere fritt i å bruke toaletter og bålplasser nede ved vannet.

Overnatting for tøffinger, i troll-hula til Bøllu! Ca 400 meter fra Lavvo-området finner du Bøllu-høllu. Med plass til en, kanskje til to om det blir for skummelt å sove der alene? Denne kan bookes i resepsjonen på Trollheimstunet, ta evt. kontakt på forhånd for å sjekke om den er ledig. Som trollhuler flest kan vi ikke garantere at den er regn-tett eller troll-tett! Men vi kan låne ut både reinsdyrskinn og myggnetting. Det koster 300 kroner pr natt å leie hula.

Tilbring natta i tinns rede, eller et «stjorarei», som det lokalt kalles. Reiret ligger bare 150 m unna Trollheimstunet, så toalett og bålplass er tilgjengelig der. Du kan booke Tinns rede på Airbnb. Vi byr på reinsdyrskinn og myggnetting, men været råder vi ikke over. Det koster 400 kroner pr natt å leie Tinns rede.

Et par hundre meter unna Trollheimstunet finner du Fausks plass. Oppe på en fururabb, med overhøyde og nydelig utsikt over Langvatnet og mot Trollheimen. I denne elegante gapahuken er det plass til et par, eller kanskje til og med en liten familie? Her har du tak over hodet, og det er kort vei ned til lavvoområde med toalett, lekeplass og bålplasser. Du får låne reinsdyrskinn og myggnetting av oss. Ei natt på Fausks plass koster 400 kr, og den bookes gjennom Airbnb.

Ca 1 km før du kommer til Home of the Trolls har vi vår nyrenoverte utleiehytte, Trollhøtta. Denne er innredet som trollenes eget krypinn, der flere av trollene har sine egne rom. Ei skikkelig TROLLhytte på alle måter. Med tre soverom inne, ett i annekset og en hems kan denne hytta romme en og kanskje flere familier. Trollhøtta kan bookes gjennom Airbnb.

Et steinkast bortenfor Home of the Trolls finner du vår andre utleiehytte, Langvassbu. Her får du oppleve godt gammeldags hytteliv i ei koselig tømmerhytte. Her er det ikke strøm og vann, så du må hente vann og gå på utedo. Mer enn bra nok for en robust trollforsker, spør du oss! Langvassbu ligger fint til med nydelig utsikt ut over Langvatnet. Langvassbu kan bookes gjennom Airbnb.

I tillegg til våre egne overnattingssteder kan vi anbefale noen andre Airbnb-muligheter. Hva med ei splitter ny tretopphytte en kort kjøretur unna, Romundstad Treetop Panorama? Eller ei nydelig moderne hytte som ligger bare 2,5 km fra Home of the trolls, se her!

Fyll ut kontaktskjemaet

Takk! Vi kontakter deg snart!

En ekte trollforsker trives godt ute i felt! Hvis du har lyst til å tilbringe flere dager i Home of the Trolls så har vi lagt til rette for lettreist friluftsliv med enkle overnattingsløsninger, i tillegg til våre to utleiehytter.

Har du lyst til å ligge over i Tinns rede? Eller i en liten gapahuk på Fausks plass? Er du av den tøffe typen, og vil overnatte i hula "Bøllu-Høllu"? Eller kanskje du vil teste ut våre spesielle hengekøyeplasser med fantastisk utsikt over Langvatnet? Se bilder av overnattingsløsningene på Instagram @homeofthetrolls 

For deg som er tidlig ute, og foretrekker en madrass å ligge på, er det mulig å kapre plass i våre to utleiehytter, Trollhøtta og Langvassbu. 

Bla deg gjerne gjennom mediegalleriet og se videoer og bilder fra overnattingsmulighetene hos Home of the Trolls. 

OVERNATTING

bottom of page