top of page

Her er dere selvstendige campere, og dere styrer dere selv, men vi bidrar gledelig med tips til ei fin natt i naturen! Det er mulig å leie hengekøyer av oss for en billig penge, og hvis dere camper i nærheten av Trollheimstunet så står dere fritt i å bruke toaletter og bålplasser nede ved vannet.

Overnatting for tøffinger, i troll-hula til Bøllu! Ca 400 meter fra Lavvo-området finner du Bøllu-høllu. Med plass til en, kanskje til to om det blir for skummelt å sove der alene? Denne kan bookes i resepsjonen på Trollheimstunet, ta evt. kontakt på forhånd for å sjekke om den er ledig. Som trollhuler flest kan vi ikke garantere at den er regn-tett eller troll-tett! Men vi kan låne ut både reinsdyrskinn og myggnetting. Det koster 300 kroner pr natt å leie hula.

Tilbring natta i tinns rede, eller et «stjorarei», som det lokalt kalles. Reiret ligger bare 150 m unna Trollheimstunet, så toalett og bålplass er tilgjengelig der. Du kan booke Tinns rede på Airbnb. Vi byr på reinsdyrskinn og myggnetting, men været råder vi ikke over. Det koster 500 kroner pr natt å leie Tinns rede.

Et par hundre meter unna Trollheimstunet finner du Fausks plass. Oppe på en fururabb, med overhøyde og nydelig utsikt over Langvatnet og mot Trollheimen. I denne elegante gapahuken er det plass til et par, eller kanskje til og med en liten familie? Her har du tak over hodet, og det er kort vei ned til lavvoområde med toalett, lekeplass og bålplasser. Du får låne reinsdyrskinn og myggnetting av oss. Ei natt på Fausks plass koster 500 kr, og den bookes gjennom Airbnb.

Fyll ut kontaktskjemaet

Takk! Vi kontakter deg snart!

En ekte trollforsker trives godt ute i felt! Hvis du har lyst til å tilbringe flere dager i Home of the Trolls så har vi lagt til rette for lettreist friluftsliv med enkle overnattingsløsninger.

Har du lyst til å ligge over i Tinns rede? Eller i en liten gapahuk på Fausks plass? Er du av den tøffe typen, og vil overnatte i ei Bøllu-Høllu? Eller kanskje du vil teste ut våre spesielle hengekøyeplasser med fantastisk utsikt over Langvatnet? Se bilder av overnattingsløsningene på Instagram @homeofthetrolls 

Bla deg gjerne gjennom mediegalleriet og se videoer og bilder fra overnattingsmulighetene hos Home of the Trolls. 

OVERNATTING

bottom of page