top of page
utstyr til fjelltur

FORBEREDELSER

Før dere pakker sekken og legger ut på eventyr i Trollheimen er det noen ting som er greit å få med seg. 

Home of the Trolls er en naturbasert forskningsstasjon, og trollene er ute i all slags vær, så pakking og bekledning bør tilpasses vær-og værmelding. Aktivitetene går sin gang i all slags vær, så kle dere som om dere skal på en liten tur i fjellet, med gode sko, og varme nok klær i sekken. Om dere tenker å overnatte i naturen så må dere ta med sovepose og liggeunderlag selv, men hengekøyer kan dere leie av oss. Ellers er det fint å bade i Langvatnet, så det kan være lurt å ha med badetøy og håndduker.

PAKKING

Home of the Trolls ligger i Rindal kommune, ei lita bygd som ligger ca midt mellom Molde og Trondheim. Følg lenke på Google Maps (lenke), det er ca en halv times kjøring fra Rindal sentrum. Om du føler for å ta en stop i Rindal sentrum på veien kan vi gjerne anbefale et bad i det lokale badevannet Tjønna, kanskje et besøk på Rindal skimuseum eller en tur innom den sjarmerende cafeen 3 Venner?

ÅPNE I GOOGLE MAPS

KJØRETUREN

Veiavgift og parkeringsavgift (70,- + 50,- kr) betales i automaten på Skavlia, 1,8 km før parkeringen til Home of the Trolls. Ta vare på kvitteringen og legg den på dashbordet som synlig parkeringsbevis. NB! Derfra er det 700 m opp til troll-lavvoen, en kort sti som gjerne tar litt lenger tid en man tror. BEREGN GOD TID slik at du vet at du rekker introen din!

PARKERING

For å sikre en best mulig opplevelse anbefaler vi på det sterkeste å lese boka om trollheimstrolla før dere kommer hit! Slik blir du kjent med de ulike trollene før du kommer, noe som vil berike hele opplevelsen når du møter dem!

KJØP BOKA HER

BOKA OM TROLLHEIMSTROLLA

bottom of page