top of page

Personvernerklæring - Home of the Trolls nettbutikk

Hvem vi er

Vi er iTrollheimen, heretter kalt iTrollheimen, Rindalsvegen 19, 6657 Rindal, registrert i Brønnøysund-registeret ( iTrollheimen AS) med organisasjonsnummer: 914 832 330, telefon: +47 907 89 629 , Epost: post@itrollheimen.no og blir i det følgende benevnt ”vi” eller ”oss”. Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt ”du”, ”deg”, ”din” eller ”ditt”.”

Hva vi samler og lagrer

Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

•          Produkter du har sett: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett

•          Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av avgifter og frakt

•          Fraktadresse: Vi ber deg om å skrive inn dette nersom du handler et fysisk produkt, slik at vi for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt. Her kan du leser mer om hvordan vi bruker informasjonskampler på våre nettsider.

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til for eksempel:

•          Sende deg informasjon om din konto og bestilling

•          Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager

•          Behandle betalinger og forhindre svindel

•          Sett opp din konto for butikken vår

•          Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne avgifter

•          For å forbedre våre butikktjenester

•          Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

 

Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige ordre.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon i 3 år av regnskaps- og avgiftsmessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse. Vi tar også vare på kommentarer og omtaler, hvis du velger å skrive dem.

Hvem som har tilgang

Medlemmer av vår administrasjon har tilgang til informasjonen du oppgir til oss, slik som:

•          Ordreinformasjon, slik som hva som er kjøpt, når det ble kjøpt og hvor det skal bli fraktet til, og

•          Kundeopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vår administrasjon har tilgang til denne informasjonen for å hjelpe til med å gjennomføre ordre, behandle refunderinger og gi deg kundestøtte.

Betalinger

Når du betaler til iTrollheimen gjennom nettbutikken og velger VIPPS eller kortbetaling som betalingsmåte så blir informasjon (personopplysninger) om deg som kunde, produktene du velger, antall pris og varenummer sendt til betalingsformidler. sammen med de betalingsopplysninger du oppgir. VIPPS eller tilbyder av betalingsløsning for kort returnerer til nettbutikken vår en unik bestillingsID. Denne bestillings ID blir lagret sammen med din bestilling i vårt register for fremtidige referanser.

Personvernerklæring

Vår fullstendinge personvernerklæring finner du her.

bottom of page